Biografie

Susanne is geboren op 18 juli 1984 in Rotterdam en groeide op in Hellevoetsluis aan het water. Het reilen en zeilen werd haar met de paplepel ingegoten en toen ze 13 was zeilde ze met haar ouders een jaar de halve wereld rond. 2e klas HAVO deed ze aan boord toen de nieuwsgierigheid naar andere mensen, culturen en landen kwam en nooit meer wegging.

Met HAVO diploma en 5 jaar 'Jeugdtheater Hofplein' op zak studeerde ze af aan de 'University of International Studies' als Bachelor in Business Administration. Tijdens het afstudeerjaar speelde Susanne de rol van 'Evelien Keizer' in de serie 'Onderweg naar Morgen'. Daarna woonde en werkte Susanne in Valencia, Antigua, Amsterdam en Mallorca.

Een klus voor BNN bracht haar bij Wannahaves (RTL7), waarvoor ze zelf een filmpje maakte als auditie. Susanne reisde als gezicht van Wannahaves de hele wereld rond op zoek naar de coolste gadgets, trends, lifestyle en inspirerende mensen en evenementen.

Daarna volgde onder andere de hoofdrol in de bekende commercial 'Andrelon Prefecte Krul' en presenteerde ze programma's zoals 'Mediazine' (RTL7), 'Nederland Vaart' (RTL7) en 'LXRY TV' (RTL7).

Vanaf 23 maart is Susanne elke zondag om 16.00 uur te zien in het outdoor sport & reisprogramma 'RTL Just Away' op RTL4. http://www.youtube.com/watch?v=kWE4uGosNs0

Naast het presenteren produceert Susanne samen met Jasper Faber films & docu's over grote jachten, onder andere uitgezonden op CNN en SBS6 en runt ze met haar verloofde Mark twee superjachten op Mallorca.